Nov 26,  ·?Arrestimi i guvernatorit Fullani është një akt Stalinist, i një shteti policor, të cilin e dënoj me ashpërsinë më të madhe?. Me këtë përkufizim Sali Berisha theu heshtjen e tij dhe të Partisë Demokratike për cështjen Fullani, pas arrestimit të tij një javë më parë. Ish kryeministri Sali Berisha ka postuar një video në rrjetin social ku sipas tij shihet sesi vëllai i kryebashkiakut të Durrësit Vangjush Dako hedh fishekzjarre. Në titull Berisha shkruan se është arrestuar vëllai i Dakos, një ironi që ish kryeministri bën me faktin se me ligj tashmë është ndaluar hedhja e lëndëve piroteknike. 'Çaste nga arrestimi i Balilit', Berisha publikon video-montazhin. Ish kryeministri Sali Berisha ka publikuar një video-montazh, sipas tij çaste nga arrestimi i Klement Balilit. Montazhet kanë marrë tasHmë një rëndësi të veçantë nga politika, ndërsa Berisha i referohet fragmentit.

If you are looking

arrestimi i sali berisha video

Shoqerimi i Berishes, nje mision i pamundur - Alpazar - Vizion Plus, time: 12:47

'Çaste nga arrestimi i Balilit', Berisha publikon video-montazhin. Ish kryeministri Sali Berisha ka publikuar një video-montazh, sipas tij çaste nga arrestimi i Klement Balilit. Montazhet kanë marrë tasHmë një rëndësi të veçantë nga politika, ndërsa Berisha i referohet fragmentit. Nga Sali Berisha (Facebook) Prej dy ditesh mediat dhe kronikat e tyre jane mbushur me lajmin e arrestimit ne Derviçan te ish ministrit Spiro Ksera me akuzen e vjedhjes ne bashkepunim te 30 milione lekeve. Dje avokati i ish ministrit Ksera, pasi u njoh me dosjen dhe u takua me prokurorin njoftoi se. Ish kryeministri Sali Berisha ka postuar një video në rrjetin social ku sipas tij shihet sesi vëllai i kryebashkiakut të Durrësit Vangjush Dako hedh fishekzjarre. Në titull Berisha shkruan se është arrestuar vëllai i Dakos, një ironi që ish kryeministri bën me faktin se me ligj tashmë është ndaluar hedhja e lëndëve piroteknike. Nov 26,  ·?Arrestimi i guvernatorit Fullani është një akt Stalinist, i një shteti policor, të cilin e dënoj me ashpërsinë më të madhe?. Me këtë përkufizim Sali Berisha theu heshtjen e tij dhe të Partisë Demokratike për cështjen Fullani, pas arrestimit të tij një javë më parë. -

Use arrestimi i sali berisha video

and enjoy

see more facem dragoste pe muzica mea zippy

4 thoughts on “Arrestimi i sali berisha video

  1. I can not participate now in discussion - it is very occupied. But I will return - I will necessarily write that I think on this question.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *